Home Spitale private Bucuresti
Spitale private Bucuresti
Spitale private Bucuresti PDF Imprimare Email
Spitale private Bucuresti
Scris de irina86   
Marţi, 19 Aprilie 2011 13:24

In Bucuresti exista trei dintre cele mai mari spitale private din tara, Life Memorial Hospital, Euroclini si Spitalul Sanador.

Spitalul privat Sanador din Bucuresti a fost amenajat in doi ani, are o capacitate de 290 de paturi si au fost investiti 40 milioane de euro. Doris Antonescu, sotia omului de afaceri Florin Antonescu a spus ca spitalul are toate specialitatile medicale si de chirurgie si este un caz unic pe piata romaneasca de servicii medicale private. Familia Andronescu este fondatoarea retelei de clinici private Sanador si au inaugurat in primavara acestui an cel mai mare spital privat din Bucuresti.

Aceste clinici private au avut in 2010 o cifra de afaceri de 11 milioane de euro iar anul acesta previziunile spun ca vor avea o cifra de afaceri de 15-16 milioane de eurodin care 5 milioane de euro ar veni de la acest nou spital privat.In cadrul spitalului privat, in Bucuresti, vor lucra 460 de medici, colaboratori din unitatile de stat si private si un numar de 200 de asistente. Cladirea in care functioneaza spitalul privat este inchiriata si a fost initial destinata spatiilor de birou.

Ultima actualizare în Marţi, 03 Ianuarie 2012 14:11
 


Sondaje

Esti de acord cu decizia Guvernului de a inchide anumite spitale si a le transforma in azile de batrani cu plata?
 

Vizitatori Online

Avem 8 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com